Nicole Beenders
Email: info@ellenwinters.nl - dietetiek@sportenrevalidatie.nl

Diëtetiek / expertise in voeding bij sporters - gezonde voeding voor kinderen en adolescenten - voeding bij prikkelverwerkingsproblemen of afbuigende groeicurve, gewichtsbeheersing voor kinderen en volwassenen met onder of overgewicht - zwangerschap en kinderwensdiabetes - koolhydraatbeperkt dieet - pre- en postoperatieve zorg - voeding bij hart- en vaatziekten - geriatrie en ondervoeding

Uitdaging:    
Wat ik zo leuk vind aan het vak is dat voeding zo veel mogelijkheden kan bieden bij zowel gezondheid als ziekte. Ik vind het een uitdaging om anderen te helpen en samen een passend advies op te stellen met realistische doelen. Het geeft mij energie om mensen stap voor stap steeds dichter bij hun doel te zien komen. Ik vind het belangrijk te kijken naar mogelijkheden in plaats van wat ‘moet’/ ‘niet kan’.


Waarom Fysiotherapie Van Hoof:
Ik ben van mening dat we de zorg kunnen optimaliseren als we de krachten van verschillende disciplines kunnen bundelen. Binnen Fysiotherapie Van Hoof wordt hier veel aandacht aan besteed en weten we elkaar te vinden.


Typisch Nicole:
Enthousiast, empathisch, ondernemend en altijd kijken naar mogelijkheden. Naast haar werk is Nicole graag op bezoek bij familie en vrienden om bij te kletsen. Ze houdt ervan om met de hond de bossen af te struinen en te genieten van de natuur en vindt het leuk om te koken voor anderen.


Direct een afspraak maken