Vera Wevers
Email: sportmassage@sportenrevalidatie.nl

Sportmassage
NGS Sportmasseur / Blessurepreventie / Lymfedrainage / Medical Taping / Stoelmassage voor bedrijven / Klassieke (ontspanning) massage / Bootcamp instructor

Uitdaging:
"Graag wil ik mensen helpen naar een beter en gezond sportief leven. Met behulp van o.a. sportmassage probeer ik je te helpen om lichaam en geest aanzienlijk beter in balans te krijgen. Ik adviseer iedereen preventief sportmassage toe te passen. Een goed onderhoud van je lijf houd je soepel en fit."

Waarom Sport+Revalidatie De Wedert:
"Als team kunnen wij door alle disciplines te koppelen mensen optimaal helpen. Of men met een blessure kampt, sportprestaties wil verbeteren, of preventief onderhoud wil plegen, bij ons zit je goed. Het voelt goed om daar een bijdrage aan te leveren."

Typisch Vera:
Spontaan, enthousiast, gedreven, sportief, houd van uitdagingen. Het voelt voor mij goed, als het met jou ook goed gaat en je tevreden en gezond in het leven kan staan. Met mijn bedrijf Inner-Fit te Geldrop ben ik graag een samenwerking gestart met Expertisecentrum Sport+Revalidatie De Wedert.

Direct een afspraak maken