Werken bij Sport+Revalidatie

Expertisecentrum Sport + Revalidatie De Wedert in Valkenswaard biedt innovatieve sport- en beweegzorg, vanuit een passie voor gezondheid, sport en bewegen. Sport + Revalidatie is onderdeel van Fysiotherapie Van Hoof. Fysiotherapie Van Hoof is een ambitieuze fysiotherapiepraktijk met vijf vestigingen in Valkenswaard en omgeving. We zijn een brede toppraktijk en zijn bovendien aangemerkt als PlusPraktijk. Om éxtra hoogwaardige zorg te leveren hebben wij ervoor gekozen op verschillende gebieden onderscheidend te zijn op onze 5 expertisecentra. Binnen deze expertisecentra krijgt de cliënt alle aandacht en zorg passend bij dat focusgebied. Zo kunnen gecombineerde onderzoeken of behandelingen plaatsvinden, indien mogelijk zelfs op dezelfde dag en wordt het resultaat meteen met u besproken.

Het team bestaat uit deskundigen op het gebied van sportfysiotherapie, (sport)diëtetiek, sportpodotherapie, manueeltherapie, sportmassage, personal/performance training en coaching. Er een intensieve samenwerking met o.a. de sportgeneeskunde en orthopedie.


Fysiotherapie Van Hoof als opleidingspraktijk
In de zorg ben je nooit uitgeleerd. Wetenschappelijk onderzoek zorgt steeds voor nieuwe inzichten en behandelmethoden en die ontwikkelingen volgen wij op de voet. Naast de verplichte nascholing voor onder andere fysio- en ergotherapeuten investeren we veel in opleiding en specialisatie van onze therapeuten. Daarnaast bieden we als opleidingspraktijk stageplekken aan vierdejaars studenten, die onder begeleiding patiënten onderzoeken en behandelen. Het spreekt voor zich dat voor stagiaires dezelfde strenge (beroeps)eisen gelden op het gebied van kwaliteit en privacy als voor onze eigen therapeuten. Ook voor de opleiding Manuele Therapie (SOMT) zijn we stageadres en leiden we manueel therapeuten mee op.

Geïnteresseerd?
Stuur ons graag je cv met een begeleidende motivatiebrief. Deze mag je richten aan Annemarie Pollmann, a.pollmann@fysiovanhoof.nl.

Vacatures

Vacature Sportmasseur

 

Stages
De stageplekken voor het schooljaar 2020/2021 zijn op dit moment al volledig gevuld. 

 

VacaturesSportmasseur
Wij zijn op zoek naar een sportmasseur. Ben jij die topper die ons team komt versterken?
Lees meer